Contact

Office: 3 Coltei Street, 3rd District, Bucharest, Romania, +40 770 990 990, office@bcsimobiliare.ro

Brokers:

 

Thank you for contacting us! Your trust is of the utmost importance for us.

The information you provide will not be shared, sold or exchanged with anyone else.

Despre noi

BCS imobiliare este o companie de brokeraj imobiliar, cu reprezentare profesionala orientata catre solutionarea personalizata a solicitarilor clienților privind vanzarea sau cumpararea imobilelor in scop rezidential, dezvoltarea de noi proiecte imobiliare cu destinatie rezidentiala, inchirieri rezidențiale, tranzactii privind case de vacanta.

BCS Imobiliare promoveaza o cultura de parteneriat în care toți clienții și toate ofertele marketate de noi, sunt reprezentate într-un mediu colaborativ si de alte agenții din piata,  asigurând astfel clienților nostri, fie acestia cumparatori sau vanzatori, un avantaj competitiv.

Vom vizita toate casele și apartamentele și vom enumera pe site-ul nostru numai pe acelea care îndeplinesc standardele noastre de calitate.

Puteți alege dintr-un portofoliu cu mai mult de 100 de proprietăți si va putem garanta profesionalismul nostru in tot ce va insemna consilierea în luarea celei mai bune decizii pentru dumneavoastra, asistenta în timpul procesului de negociere și suport in tot ce presupune incheiere unei tranzacții imobiliare.

Aceasta afacere este construita pe reputație și recomandări.

Obiectivul nostru principal este satisfactia clientului.